Parker Parkeersysteem

Veelzijdig parkeergemak in de kleinste ruimtes.

Parkeersystemen voor de kleinste ruimtes, waar je tot 6 auto's kan parkeren per installatie. Enkele & dubbele platformen met 2 of 3 platformen verticaal gestapeld. Veel verschillende variaties en designs met mogelijkheden om aan de eisen te voldoen van voertuigen en bouwconstructies.

Parkeersysteem MultiBase 2072 DB 010 3D - Aarding Parking Systems

Een systeem met meer dan 1.000 varianten en maximaal comfort en gefocust op ruimtebesparing. Parkeersysteem met 2-4 parkeerplekken.

Parkeersysteem MultiBase 2072i DB 010 3D - Aarding Parking Systems

De MultiBase 2072i is gericht op grote en zware voertuigen. Met een grotere hoogte is het uitermate geschikt voor SUV's en terreinwagens.

Parkeersysteem MultiBase 2078i - Aarding Parking Systems

Vergeleken met andere parkeersystemen is de MultiBase 2078i door zijn hellingshoek een lager parkeersysteem, maar wel geschikt voor zwaardere voertuigen.

Parkeersysteem MultiBase G82 DB 020 3D - Aarding Parking Systems

Het bovenste platform van het parkeersysteem is horizontaal toegankelijk. Biedt ruimte voor zowel hogere als lagere auto's.

Parkeersysteem MultiBase 2042 DB 010 3D - Aarding Parking Systems

Prijsbewust multiparking systeem dat efficiënt gebruik maakt van kleine ruimtes voor het parkeren van auto's. Alle platformen inrijdbaar met lichte helling.

Parkeersysteem MultiBase G63 DB 010 3D - Aarding Parking Systems

Het ideale systeem van het parkeer van twee of meer voertuigen boven elkaar. Alle auto's staan onafhankelijk geparkeerd, waardoor het prettig in gebruik is.

Ondergronds parkeren voor maximaal 2 auto's. Overrijdbaar en gaat volledig in de omgeving op.

Parkeersysteem MultiBase U2 Underfloor DB 020 3D - Aarding Parking Systems

Ondergronds parkeren voor maximaal 4 auto's. Overrijdbaar en gaat volledig in de omgeving op.

Ondergronds parkeren voor maximaal 6 auto's. Overrijdbaar en gaat volledig in de omgeving op.

Parkeersysteem SingleVario 2061 EB 010 3D - Aarding Parking Systems

Voor dit parkeersysteem is er geen put nodig. Het is een ideaal systeem om lang- en kort-parkeren te combineren, zoals een oldtimer op het bovenste dek.

Parkeersysteem SingleUp 2015 EB 010 3D - Aarding Parking Systems

Perfecte oplossing voor 2 auto's voor kort-parkeren of lang-parkeren van bijvoorbeeld huurauto's, oldtimers of autodealers.

Parkeersysteem SingleUp 3015 EB 010 3D - Aarding Parking Systems

Perfecte oplossing voor 3 auto's voor kort-parkeren of lang-parkeren van bijvoorbeeld huurauto's, oldtimers of autodealers.

Parkeersysteem MultiBase 2072 DB Outdoor 010 3D - Aarding Parking Systems

De MultiBase 2072i Outdoor is gericht op grote en zware voertuigen voor extern parkeren. Met een grotere hoogte geschikt voor SUV's en terreinwagens.

Parkeersysteem MultiBase G63 DB Outdoor 010 3D - Aarding Parking Systems

Het ideale externe systeem van het parkeer van twee of meer voertuigen boven elkaar. Alle auto's staan onafhankelijk geparkeerd.

Parkeersysteem SingleVario 2061 Outdoor 010 3D - Aarding Parking Systems

Voor dit parkeersysteem is er geen put nodig. Het is een ideaal systeem voor buiten om lang- en kort-parkeren te combineren, zoals een oldtimer.