Selecteer een pagina

Aarding Parking Systems

Ervaren partner voor parkeeroplossingen in Nederland

Logo Aarding Parking Systems

gerealiseerde parkeerplaatsen

Soorten parkeeroplossingen

Jaren leverancier

Sales in landen

Parkeeruitdaging naar parkeeroplossing

Aarding Parking Systems is exclusief vertegenwoordiger van Klaus Multiparking in Nederland. Aarding Parking Systems is ontstaan uit de Aarding groep. Het bedrijf Aarding Parking Systems heeft zich in 2002 onttrokken van moederbedrijf Aarding en is zelfstandig geworden. Hierbij richt het zich (voornamelijk) op de Nederlandse parkeermarkt. Hier zijn inmiddels een duizendtal verschillende parkeersystemen en autoliften succesvol geplaatst.

 

Dat wordt al jaren met allure gedaan. Aarding was het eerste bedrijf in Nederland dat parkeersystemen verkocht en leverde daarbij ook het eerste echte project af in Nederland. Binnen het bedrijf zit meer dan 40 jaar deskundigheid op het gebied van parkeeroplossingen. In de jaren zijn er veel verschillende klanten geweest, zowel particulieren als bedrijven, waaronder investeerders, architecten, projectontwikkelaars en toonaangevende bouwbedrijven. Door het toepassen van slimme parkeeroplossingen zijn parkeeruitdagingen verandert in parkeeroplossingen.

Naast de verkoop van halfautomatische parkeersystemen, volautomatische parkeersystemen, autoliften of aanverwante parkeersystemen, staan wij ook klaar voor u met advies, ondersteuning en een uitstekende servicedienst. Vanuit ons kantoor in Nunspeet zijn wij dagelijks werkzaam van het groot aantal tevreden klanten in Nederland. Wilt u ook gebruik maken van 40 jaar kennis en ervaring, neem dan contact op of vraag onze online brochure aan.

Actief sinds 1971

Ervaren en succesvol partner in parkeeroplossingen en liftsystemen.

Alles onder één dak

Eén contactpersoon voor al uw vragen over verkoop, levering en technische ondersteuning.

Zorgeloze totaaloplossing

Een zorgeloze totaaloplossing door het hele project bij u uit handen te nemen.