Selecteer een pagina

Klaus Multiparking

Ervaren Duitse leverancier van premium parkeersystemen

Logo KLAUS Multiparking

Sinds

Sales in landen

INSTALLATIES WERELDWIJD

Parkeersystemen van Klaus Multiparking

Wereldwijd zijn er rond de 750.000 Klaus Multiparking-parkeerplaatsen gerealiseerd, waaronder een duizendtal in Nederland. Als Europees marktleider wordt veel in innovatie geïnvesteerd. Elk nieuw ontwikkeld parkeersysteem die de fabriek verlaat, ondergaat meer dan 40.000 testbewegingen. Kwaliteit, service en kennis, zijn de kernwoorden van hun succesvolle onderneming. De naam Klaus Multiparking staat garant voor eenvoudige technische concepten, hoge productkwaliteit en absolute betrouwbaarheid.

Onze leverancier Klaus Multiparking, gevestigd in Aitrach – Duitsland is een van de belangrijkste leveranciers van innovatieve meervoudige parkeersystemen. In 1964 kwamen de eerste mechanische parkeerinstallatie op de markt (Double Parkers). Deze installaties werden geproduceerd op een vol automatische productielijn. Sinds 1980 kende Klaus een groeispurt met de wereldwijde verkoop van mechanische parkeersystemen. In 1988 kwamen de eerste Parking Automats op de markt. In 1993 ontstond een lijn met vol automatische parkeerinstallaties.

N

Marktleider parkeersystemen

KLAUS Multiparking is internationaal marktleider met meer dan 750.000 actieve parkeersystemen.

N

Duitse Premium kwaliteit

Klaus Multiparking staat garant voor én bekend om de Duitse Premium kwaliteit in kennis, productie en service.

N

Alles onder één dak

Klaus Multiparking heeft volledige controle met ontwerp, productie en ontwikkeling in eigen fabriek.

Huidige situatie

Momenteel staan wereldwijd ruim 750.000 werkende automatische parkeerplaatsen. Vanaf de start is Klaus toonaangevend marktleider op het gebied van mechanisch parkeren. De producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en normen met betrekking tot veiligheid, techniek en oppervlakte behandeling. Klaus Multiparking biedt complete mechanische parkeeroplossingen voor vrijwel elke situatie. Kleine en grootschalige projecten van 1 tot meer dan 1000 mechanische parkeerplaatsen behoren tot het repertoire. Het wereldwijd opererende bedrijf wordt vertegenwoordigd door meer dan 65 dealers.

Oorsprong

Klaus vond zijn oorsprong in 1907 als Duitse wagenbouwer. Vanaf het begin hebben innovatieve technische oplossingen het bedrijf gekarakteriseerd. In de jaren zestig ontwikkelde Klaus zich als een echte pionier. Het bedrijf schreef technische historie. Met name op het gebied van carrosseriebouw voor de autoindustrie, de ontwikkeling en productie van kiepwagens en de uitvinding van de Klaus-Bremsluft-Schnellkipper.

Aarding Parking Systems Klaus Multiparking 1907

Meer informatie

Met wereldwijde bekendheid zijn de parkeersystemen van Klaus Multiparking toonaangevend in duurzaamheid, veiligheid en constante innovatie. Meer weten over de producten die Aarding Parking Systems BV vertegenwoordigt?

Aarding Parking Systems Klaus Multiparking Kantoor