Selecteer een pagina

Een stapelbed voor twee auto’s

Een stapelbed voor twee auto’s

Het bedrijf Aarding Parking Systems uit Nunspeet biedt dé oplossing voor de steeds toenemende parkeerproblemen. Dankzij diverse mechanische parkeersystemen van Aarding kunnen in een garage over het algemeen minimaal tweemaal zoveel auto’s geparkeerd worden.

“Compact parkeren is hét antwoord op de parkeerproblemen”, zegt Jeroen Kleiberg van Aarding Parking Systems. “De grondprijzen zijn steeds verder gestegen en de ruimteproblematiek wordt steeds nijpender. Voor de binnensteden, bij appartementencomplexen, kantoren, hotels, of bij particuliere huizenbezitters die de tweede gezinsauto, een oldtimer, of een auto van bezoekers willen stallen, bieden wij de oplossing. Dankzij onze parkeersystemen kan heel veel ruimte bespaard worden, of kunnen meer auto’s geparkeerd worden. Al vele gebruikers hebben hier dankbaar gebruikt van gemaakt. Onder andere op Borneo Eiland zijn verschillende oplossingen in gebruik. De gebruikers zijn erg te spreken en hoeven niet meer op zoek naar en parkeerplek. Ze hebben immers meerdere gegarandeerde parkeerplaatsen.”

Aarding Parking Systems is sinds begin jaren 70 exclusieve dealer in Nedereland voor de parkeersystemen van het Duitse bedrijf Klaus Multiparking. Wereldwijd staan van deze leverancier al meer dan 750.000 (mechanische) parkeerplaatsen in gebruik. In Nederland wordt inmiddels al door een duizendtal gebruikers in deze systemen geparkeerd.

Eigenaar Gerber op Borneo Eiland kan hierover meepraten. ,,Ik had één parkeerplaats en geen parkeermogelijkheid voor mijn tweede auto. Nu heb ik op eigen terrein een tweede parkeerplaats. Ook loop ik niet het risico dat mijn auto beschadigd of bestolen wordt. Het grote voordeel van dit stapelsysteem is dat er geen bouwkundige aanpassing was vereist. Er passen precies twee auto’s boven elkaar in slechts 315 cm, onderin onze patio van ons woonhuis. De voordelen van een dergelijk systeem steken dan ook ver boven de investering ervan uit”.